Poker bonus av det mer generösa slaget

Gillar du poker? Kanske brukar du pausa bingospelandet med lite härlig poker? Eller så är du en rutinerad spelare som även deltar i lite turneringar då och då? Oavsett ska du se till att hitta de pokersajter som är av de mer generösa slaget – de sajter som erbjuder poker bonus till sina spelande medlemmar.

Pokerbonusarna skiljer sig från bingobonusar, i vilket fall när det kommer till språket. Pokerbonusar delas även in i tre olika typer medan bingobonusarna vanligtvis delas in i två; insättningsbonusar och registreringsbonusar. Det finns emellertid även chattbonusar i bingon, det får vi inte glömma!

Hur som haver! Pokerbonusarna delas in i ”Sign-up”, ”Match-pokerbonus” och ”Reload-pokerbonus”. Om vi översätter det på svenska blir det ungefär registreringsbonus, insättningsbonus och återinsättningsbonusar. Det är med andra ord bonusar som liknar många andra spelbonusar på nätet. De har bara fått lite häftigare namn!

Självklar delar pokersajterna ut extra bonusar via erbjudanden och kampanjer. Det är möjligt att det även går att vinna pokerbonusar i själva pokerspelen. Om bonusarna brukar du kunna läsa på pokersajtens nyhetssida eller en särskild sida som berättar om just bonusarna. Du kan även välja att fråga kundsupporten om vilka bonusar som finns tillgängliga för tillfället.

Pokerbonusarna är som nämnt tidigare större än bingobonusar. Anledningen är enkel; det satsas mer inom pokern. Ska du ge dig in i ett pokerrum eller en pokerturnering gäller det därför att du möter spelare som ligger på samma nivå som dig. Annars är risken stor att du går ut för hårt med dina satsningar och sedan åker på storförlust. Ett tips du ska ta tillvara på är att öva, öva och öva. Med övning följer färdighet och då kan du bli bra på poker på riktigt!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>