GuldBingo, en ny bingosajt

Den hetaste av alla svenska bingosajter just nu är GuldBingo som precis har slagit upp dörrarna. Det är en ny bingosajt startad av ett gäng glada svenska bingoälskade killar som vill erbjuda så mycket bingobonusar och annat kul som möjligt.

GuldBingo frontpageSom ny spelare hos GuldBingo så får du 100 kr gratis att spela för utan att behöva göra någon insättning eller något annat krångel. Inga som helst krav utan det är bara att registrera ett konto och komma igång! Dessutom så får du allting bonus på dina insättningar och du räkna med massvis av roliga spel och trevligt folk i bingochatten.

GuldBingo har tänkt på allt och verkligen lyckats skapa en trevlig och spännande miljö där allt skimrar i guldets underbara färg och stämningen av möjlig rikedom ligger som en aura i luften.

Vill du läsa mer om Guldbingo så kika in på nyabingosajter.se, bingosajter.org eller bingosajt.org som alla säkert kommer få upp nyheter om dem om de inte redan har fått det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>