Bingo och gratis skraplotter

Har du spelat på gratis skraplotter i början av spelkarriären? Tröttnade du så småningom på grund av bristen på fina vinster? Många spelare som har hängt med ett tag brukar vittna om att de tämligen snabbt tröttnat på de gratisspel de blivit erbjudna och strax därefter börjat köpa skrapspel för egna pengar. De brukar säga att anledningen till att de skraplotter online som man betalar är roligare är att prispotterna är ljusår större eftersom det oftast inte finns någon prispool alls för en gratis skraplott.

Bingo och gratis skraplottEftersom de flesta tycks eniga om att skraplotter som inte har någon prispott inte heller är särskilt tilltalande så kan man ju fråga sig om det finns någon som helst anledning till att inte betala för sina skraplotter? Jo, det gör det faktiskt men anledningen till detta är att man kan behålla den vanliga prispotten men ändå minimera inköpskostnaderna. Hur går då detta till? Man använder givetvis alla de bonusar som brukar kunna finnas. Det händer att det rör sig om matchingsbonus som innebär att man får en procentuell del utöver den summa som sätts in. 1500 kronor kan förvandlas till 3000 kronor att handla skraplotter för och så vidare.

Vad är egentligen bäst – en skraplott eller ett bingospel?

Har du snöat in helt på skraplotter på nätet eller testar du vid några tillfällen andra spel? Bingo går verkligen inte av för hackor och även där finns storvinster att tävla om. Här handlar det förstås om att välja rätt nummer och hoppas att dessa så småningom dras i bingodragningen. Spänningsmomentet är stort och ibland lite mer långvarigt än i skraplottsspel, något som gör att det vissa gånger kan kännas ännu mer meningsfullt än svenska skraplotter. En skraplott är nog så underhållande men det finns spelare som säger att bingo är ännu trevligare och framför allt ett bättre sällskapsspel om man vill spela med vännerna.

Den som bara har spelat skraplotter online och aldrig har utforskat bingovärlden kan har svårt att hitta platsen med stort p. Det finns fler bingosidor än de flesta anar men eftersom alla inte är bra är det smart av nybörjare på området att ta hjälp av proffsen på guidesidor som handlar om just bingo. Är man istället van vid bingo och vill börja med skraplotter så finns exempelvis skraplotter365.se som gärna tipsar om erbjudanden, sevärda sidor och annat som hjälper dig att hitta nätets bästa skraplott.

Ta alltid tid på dig att hitta rätt skraplottssidor när du ska välja oavsett om du köper en skraplott om dagen eller en skraplott i månaden. Även om det betyder att du får vänta några minuter eller någon halvtimme längre på att komma igång så betyder det också att du kan vara säker på att slippa otrevliga överraskningar efter att spelet har börjat. Dessa förhållningsregler gäller precis lika mycket för den som är ute efter en kvalitativ sida att spela bingo på och man ska aldrig underskatta betydelsen av att spela på en seriös spelsajt online.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>