61 000 euro till lycklig bingospelare!

betsson Bingo I februari gick en jackpott på 61 000 euro ut till en lycklig bingovinnare på Betsson Bingo. Högst upp på pallen stod Silvia som i sin vildaste fantasi aldrig trott att hon någonsin skulle kamma hem en sådan massiv jackpott! En aningen omskakad med oerhört lycklig berättar hon till Betsson Bingo att hon hade gett upp sin spelomgång när den stora vinsten kom:
- Jag satt och spelade ett tag och hade precis börjat känna att turen inte var på min sida. Då bestämde jag mig för att spela en sista omgång och sedan stanna; och vilket spel det blev!

Silvia är det perfekta beviset för att det plötsligt händer. Om du någon gång känner dig omotiverad och oinspirerad för att spela, tänk på Silvia och tänk på att det faktiskt kan vara du som kammar hem nästa stora jackpott! Gå in på Betsson Bingo redan nu och se om du har turen på din sida! Om du ska registrera dig som ny medlem har du garanterat turen med dig, då nya medlemmar belönas med en dubbel insättningsbonus på upp till 300 kronor!

Klicka här för att bli Betsson Bingos nya storvinnare!

Det här inlägget postades i Betsson Bingo. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>